Kuaybe Gider Tesettür Koleksiyonu

Kuaybe Gider gri elbiseTesettür Giyim’de ünlü markaların yanı sıra tasarımcıların da birbirinden şık modellerinin de hatırı sayılır bir yeri var.Bu tasarımcılardan birisi de Manisa doğumlu Kuaybe Gider..İsterseniz bu hanımı birazcık tanıyalım.

Kuaybe Gider kırmızı tesettür elbise2011 yılında kendi atölyesini kurarak KuaybeGider markasıyla ilk koleksiyonunu hazırladı.

Kuaybe Gider mor elbiseYardıma muhtaç okul çağındaki çocuklara destek olmak amacıyla kurulan Gönüllü Anneler Derneği ile ortak bir projede buluşarak 2011 yılında ilk defilesini gerçekleştiren Kuaybe Gider Nisan 2013’te İzmir’li iş kadınlarından oluşan Uluslararası Sanat Kültür Eğitim Platformu Derneği (USKEP) işbirliği ile yetim çocuklar yararına düzenlenen programa İpekyolu Defile’sinin sunumunu gerçekleştirdi.

Kuaybe Gider mor-yeşil tesettür abiye elbiseKimse Yok Mu Derneği ile 11 az gelişmiş ülke için bir araya gelen 11 tasarımcının ortak çalışması olan ‘Karınca Yuvası’ projesinde yer aldı.

Kuaybe Gider oranj uzun elbiseTasarımlarında retro etkisinden ilham alan Kuaybe Gider sınırlı sayıda ürettiği koleksiyonu seçkin butiklerde ve shop.kuaybegider.com‘da moda severlerle buluşturuyor.

Kuaybe Gider pembe tesettür elbiseModern çizgilerle konforu buluşturan Kuaybe Gider tasarımlarının, tek tip giyime inat özgün ve şık olmayı hedefleyen, kendine güvenen ve şehirli kadının beğenerek taşımak isteyeceği bir tarzı var.

Kuaybe Gider siyah beyaz çizgili elbiseAyrıca 44 bedene kadar tesettür kıyafetler bulabilirsiniz.Gündüz ve gece şıklığı için çeşitli alternatifler sunan Kuaybe Gider Koleksiyonu’ndaki,trençkotlar,tunikler,elbiseler,ceket ve yelek modelleri ile kendi stilinizi yaratın.

Kuaybe Gider somon tesettür elbiseKuaybe gider siyah-beyaz çizgili elbise

Kuaybe Gider 2014 Tesettür Kıyafetler