OXXO ile Eğlenceli Yeni Yıl Partileri

OXXO kürk yakalı camel ceketEğlenceli yeni yıl partileri için harika kombinler OXXO‘da…Yeni yıla 70’lerin romantik ve özgür stilinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonuyla giren OXXO,yılbaşı gecesinin en gözde kombin önerilerini sunuyor.

OXXO püsküllü pançoYeni yıla yaklaşırken en şık ve alımlı olmak için hazırlıklara günler öncesinden başladığımız bu özel geceye,OXXO‘nun enerjik ve şık koleksiyonuyla hazırlanabilirsiniz.

OXXO gri kolsuz triko elbiseMini ve maxi elbiseler,vücudu saran triko elbise ve pantolonlar,omuzları ve boyun kısmı açık şık bluzlar,bu parçaları tamamlayan oversize hırkalar,kürk yakalı montlar ve kabanlar ile göz alıcı bir stile kavuşabilir,örgü bere,yün fular,çanta ve clutchlarla son dokunuşu tamamlayabilirsiniz.

OXXO uzun hırka modelleriYeni yılda tercihiniz sokak partileri ise,püskül detaylı kovboy botları,mini elbiseler,püsküllü hırkalar ve kovboy şapkalarıyla kombinleyerek yeni yıla hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

OXXO yeni yıl giyim koleksiyonuOXXO bayan çanta-bot modelleriOXXO gri triko pantolonOXXO‘nun yeni yıla özel yüzlerce seçenek OXXO mağazalarında ve oxxo.com.tr‘de sizleri bekliyor.