Divarese 2017 Bohem Ayakkabı-Çanta Modelleri

divarese-yeni-sezon-bohem-ayakkabi-canta-modelleri70’li yılların asi ve bohem havasını yansıtan ayakkabı ve çanta modelleriyle göz kamaştıran Divarese,yeni sezon koleksiyonunda bohem modasını günümüze yorumlayarak farklı tasarımlara imza atıyor.

divarese-bagcikli-platform-topuklu-ayakkabiİtalyan modasını 70’li yılların modasıyla buluşturan Divarese,ilhamını o yılların ikonik sanatçılarından alıyor.David Bowie,Abba,Janis Joblin’in tarzlarını yansıtan bu koleksiyon,bohem detaylarla modern çizgilerin birleştiği parçalardan oluşuyor.Markanın her zaman modern ve dinamik çizgisini gördüğümüz bu koleksiyonda,kırmızı ve parlak mavi kullanımı,70’lerin ruhunu gayet başarılı bir şekilde yansıtıyor.

divarese-kahve-patchwork-topuklu-bootieHayatımızın vazgeçilmezi botlar,çantalar,flaş renkler,timsah derisi baskılar,bu senenin trendi metalik deriler öne çıkan unsurlar..Bu koleksiyonla ilgili önemli bir detay ise,koleksiyonda yer alan parçalardan sadece 45’er adet üretilmiş olması..

divarese-kirmizi-suet-paltform-topuklu-ayakkabi

divarese-metalik-deri-bot