Roman 2017 Abiye Kokteyl&Mezuniyet Elbiseleri

roman çiçek aplikeli straplez sarı abiye elbise

Parti,balo,kokteyl…Gideceğiniz davet ne olursa olsun Roman‘da her davete uygun abiye elbise bulmak mümkün..İster siyahın asilliğini gözler önüne seren abiyeler,isterseniz kabarık etekli mini ve maksi abiyeler,isterseniz kır havasını üstünüzde taşıyacağınız floral esintili abiye elbiseler,aradığınız her ne ise Roman ayağınıza getiriyor.

Roman 2017 genç mezuniyet elbiseleri

Volanlar,zarif işlemeler,jakarlar,püsküller,nakışlar ve çiçek aplikelerle hareketlendirilmiş Roman abiyelerle gecelerin yıldızı siz olacaksınız.Yaklaşan mezuniyet için daha ne giyeceğine karar verememiş genç bayanlar için uzun ve kısa abiye seçenekleri bulunan Roman’da, siyahın yanı sıra turkuaz,mavi,pudra,gümüş,sarı gibi canlı renkler de kullanılmış.

roman siyah kolsuz mini abiye elbise

Abiye seçeneklerinin yanı sıra portföy,clutch gibi kombininizi tamamlayacak abiye çantalar da mevcut olan Roman’da kolye,yüzük,bileklik gibi farklı aksesuar seçenekleri de bulunuyor.Mezuniyet gibi en önemli gününüzde şık ve zarif olmanızı sağlayacak tüm parçaları Roman’da bulabilirsiniz.