LCW Home Anneler Günü Özel Koleksiyonu

lcw home mutfak önlüğü

Giyim ve aksesuar ürünlerinde olduğu gibi ev ve ev tekstili ürünlerinde de kalitesinden ödün vermeyen LC Waikiki, Anneler Günü’nde de yanınızda..

LC Waikiki çift kişilik bej desenli nevresim takımı

LCW Home‘un Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyon ile her bütçeye ve her zevke hitap eden marka,anneler için en özel ve şık hediye seçenekleriyle karşınızda..Üstelik bu özel koleksiyondan 1-14 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde %20 indirim imkanı da bulacaksınız.

lcw home 2-li amerikan servis

LCW Home‘un kaçırılmaması gereken koleksiyonunda gül ve lavanta desenli iki ayrı gruptan oluşan nevresim takımları,bornozlar,havlular,pikeler,kırlentler,masa örtüleri,mutfak önlükleri,çerçeve,bez çanta gibi birçok farklı ürün bulunuyor.

lcw home lila kısa kadın bornoz

LC Waikiki’nin Anneler Günü için hazırlanan özel koleksiyonunda yatak odası,bebek&çocuk odası,banyo,mutfak gibi yaşam alanlarınıza renk ve enerji katacak şık ev tekstili ürünleri yer alıyor.Üstelik fiyatların da çok uygun olduğunu söyleyebiliriz.Böylelikle annelerimize bütçemizi zorlamayacak şık ve hesaplı hediyeler alabiliriz.

LC Waikiki’den En Güzel Yeni Yıl Hediyeleri

LC Waikiki yılbaşı hediyelik kazak modelleriLC Waikiki,yeni yıl yaklaşırken hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz birbirinden şık kıyafetlerin yanı sıra LCW Home ürünlerinden seçeceğiniz farklı hediye önerileri de sunuyor.Bebekten yetişkine kıyafetten ev tekstiline varıncaya kadar çok çeşitli hediye seçenekleri LC Waikiki’de sizleri bekliyor.

Bu Yılbaşı Bütün Aile LC Waikiki’den Giyinecek!

LC Waikiki bordo kadife abiye elbiseYeni yıl gecesinde kadınlar pırıltılı kırmızı ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu şık bluzlar,simli elbiselerle göz kamaştıracak.Pırıltılı kıyafetlerin ön planda olduğu koleksiyonda kadife bodyler ve etekler de kadınların gardıroplarına eklemek isteyecekleri parçalar arasına girecek.

LC Waikiki kar tanesi baskılı erkek kazakErkekler ise koleksiyonda yer alan kalın ve desenli kazaklar,renkli chino ve denim pantolonlar ile gecenin şık beyleri olacak.

LC Waikiki geyik baskılı kırmızı kazakTüylü kazaklar genç kızların favorisi olurken bebek ve çocuk tasarımlarında geyik,kar tanesi,kardan adam baskılı sweatshirtler öne çıkıyor.Yeni yılda kız bebek tasarımlarında simli elbiseler,fırfırlı detaylar,tüylü ve desenli kazaklar yer alırken erkek bebeklerde şık gömlek ve pantolonlar dikkat çekiyor.

LC Waikiki çocuklar için yılbaşı hediyeleri

LCW Home İle Evleriniz Işıldayacak!

LCW Home patchwork desenli nevresim takımıLC Waikiki,her tarz ve bütçeye hitap eden,farklı konseptleri bulunan LCW Home ile yeni yılda evlerinize ışıltı getiriyor.

LCW Home hediyelik battaniye-nevresim takımlarıFarklı temalardan oluşan koleksiyonuyla tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan LCW Home,hem yetişkin hem de çocuklar için sunduğu hediye seçeneklerinde,kar tanesi ve geyik basklı battaniyeler,nevresim takımları,kırlent,havlu modelleri ile sevdiklerinizin evine renk getirecek.

LC Waikiki’nin kadın,erkek,genç ve çocuklar için hazırladığı yılbaşı özel koleksiyonunda yer alan diğer parçaları lcwaikiki.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Crate And Barrel’den Büfe Tasarımları

Crate And Barrel büfe tasarımlarıCrate And Barrel‘ın büfe modelleri,farklı mobilyalarla uyum sağlarken saklama ve teşhir özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor.Evlere modern ve şık bir dokunuş katan Crate And Barrel’ın büfeleri,dekorasyona önemli bir katkı sağlıyor.

Crate And Barrel ahşap gümüşlük büfeKalite ve kullanım kolaylığı sunan Crate And Barrel büfe tasarımları,geleneksel ve modern çizgileri bir arada sunuyor.Koleksiyonda yer alan Monarch Büfe,masif ceviz yapımı olmasının yanı sıra zarif tasarımlarıyla göz kamaştırıyor.Scholar Büfe ise,geniş haznesi sayesinde saklama ve teşhir konusunda büyük kolaylık sağlıyor.Gri tonlarındaki ağaç büfe,metal ayakları ve minimal tarzıyla şıklığını konuşturuyor.

Crate And Barrel siyah çelik camlı büfeEski Fransız evlerinin sade hatlı pencerelerinden esinlenerek tasarlanan Casement Büfe,cam kapaklarının ardına olabildiğince çok eşya yerleştirme ve sergileme imkanı sunuyor.Büyük ve küçük boy seçenekleriyle ihtiyacınıza göre çeşitlilik gösteren büfelerin siyaha boyanmış çeliği şeffaf cam şıklığıyla tamamlanıyor.

Crate and barrel büfe modelleri

Crate And Barrel masif ceviz büfe

Crate And Barrel siyah yatay büfe

Evinizi Özdilek İle Sonbahara Hazırlayın

Ozdilek+Nevresim+takimlari

Sonbaharda evinizdeki yaşam alanlarınızda sıcak ve samimi bir ortam yaratmak istiyor musunuz?Banyodan mutfağa,yatak odasından salona kadar binlerce farklı seçenek sunan Özdilek‘te eviniz için gereken her şeyi bulabilirsiniz.

Ozdilek ev aksesuarları

Bir evin ihtiyacı olan tüm tüm teksti ve dekorasyon ürünlerini tek bir çatı altında toplayan Özdilek,sonbaharda da evinizi zenginleştirecek.Farklı tarzlardaki Özdilek ev tekstili ve dekorasyonu grubunda binlerce ürün sizleri bekliyor.

Ozdilek Çiçek Desenli Nevresim takimlari

Enerjik renkleriyle içinizi ısıtacak nevresim takımları yatak odanıza tazelik ve enerji getirecek.Renkli çiçek motifli Özdilek nevresim takımları doğanın tüm renklerini evinize taşıyacak.

Ozdilek en yeni nevresim takımları

Özdilek uyku grupları,huzurlu bir uyku için vazgeçilmeziniz olacak.Kaz tüyü,bambu ve yünden oluşan Özdilek yorgan grubu ile hiç üşümeyeceksiniz.

Ozdilek+ev tekstili aksesuarları

Geniş ürün yelpazesiyle farklı tasarımlar sunan Özdilek,uygun fiyat seçenekleriyle evinizin her tarafını yenileme imkanı sunuyor.

Ozdilek 2015 dekoratif eşyalarOzdilek yatak odası nevresim takımlarıOzdilek yatak odası tekstil ürünleri

Karaca Home’la Sultanlara Layık Ramazan Sofraları

Karaca Home 2015 koleksiyonu

Karaca Home şimdi de sofralarınızda! Ramazan ayında sofraları şenlendiren enfes yemekleri, sevdiklerinize sunmanın en şık yolu Karaca Home’dan geçiyor.

renkli cam  tealight modelleri-karaca home

On bir ayın sultanı Ramazan yaklaşırken, iştah açıcı sofralar hazırlamak için de kollar sıvanmaya başladı. Karaca Home da birbirinden modern ve kullanışlı aksesuar koleksiyonu ürünleri ile Ramazan sofralarınıza şıklık katacak.

Karaca Home tealight-şamdan

Bin bir özenle hazırladığınız ikramlarınızı, Karaca Home’un dekoratif tepsi ve tabaklarında servis ederken bir yandan da sofra sanatı yaratıcılığının doruklarına çıkabileceksiniz.

Karaca home pembe dantel  sepet

Karaca Home aksesuar koleksiyonunun en trend objelerinden olan cam şamdanlar ve tealightlar da Ramazan sofralarınızın büyüleyici havasına hakim olacak. Ramazanın kendine has bereketi ile dolup taşan sofraların sahibi ise masa örtüsü ve runnerlar olacak. Şık tasarımların kullanışlılığını ve pastel tonların naifliğini her sunumda ayrıcalıklı olarak hissedeceksiniz.

karaca home 2015 dekorasyon ürünleri

Bu Ramazan’da da sultanlara layık iftar sofraları için size en yakın Karaca Home mağaza ve bayilerine uğrayın.