Etiket arşivi: lcw anneler günü koleksiyonu

LCW Home Anneler Günü Özel Koleksiyonu

lcw home mutfak önlüğü

Giyim ve aksesuar ürünlerinde olduğu gibi ev ve ev tekstili ürünlerinde de kalitesinden ödün vermeyen LC Waikiki, Anneler Günü’nde de yanınızda..

LC Waikiki çift kişilik bej desenli nevresim takımı

LCW Home‘un Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyon ile her bütçeye ve her zevke hitap eden marka,anneler için en özel ve şık hediye seçenekleriyle karşınızda..Üstelik bu özel koleksiyondan 1-14 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerde %20 indirim imkanı da bulacaksınız.

lcw home 2-li amerikan servis

LCW Home‘un kaçırılmaması gereken koleksiyonunda gül ve lavanta desenli iki ayrı gruptan oluşan nevresim takımları,bornozlar,havlular,pikeler,kırlentler,masa örtüleri,mutfak önlükleri,çerçeve,bez çanta gibi birçok farklı ürün bulunuyor.

lcw home lila kısa kadın bornoz

LC Waikiki’nin Anneler Günü için hazırlanan özel koleksiyonunda yatak odası,bebek&çocuk odası,banyo,mutfak gibi yaşam alanlarınıza renk ve enerji katacak şık ev tekstili ürünleri yer alıyor.Üstelik fiyatların da çok uygun olduğunu söyleyebiliriz.Böylelikle annelerimize bütçemizi zorlamayacak şık ve hesaplı hediyeler alabiliriz.